Onze Dienstverlening

Graag je boekhouding uitbesteden?

Voor veel MKB-ondernemers is het beheren van de boekhouding een tijdrovende en complexe taak. Het vergt niet alleen veel tijd, maar ook specifieke kennis en vaardigheden. Daarom is het uitbesteden van uw boekhouding aan een professioneel team een slimme keuze.

Bij boekhoudmaat bieden we MKB-ondernemers een uitgebreid pakket aan boekhoudkundige diensten. Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring en kennen de ins and outs van de boekhouding. Hierdoor kunnen zij uw boekhouding efficiënt en nauwkeurig beheren, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf.

Of u nu hulp nodig heeft bij de invoering van nieuwe boekhoudsoftware, of uw boekhouding gewoon op regelmatige basis wilt laten bijhouden, wij staan klaar om u te helpen. Dankzij onze snelle en efficiënte werkwijze kunnen we u garanderen dat uw boekhouding altijd op tijd en juist is.

Maak het uzelf gemakkelijk en besteed uw boekhouding uit aan boekhoudmaat. Wij zorgen voor de rest.

Hoe gaat dit nou in z'n werk?

Eerst een kennismaking.

Bij boekhoudmaat geloven we dat elke klant uniek is en daarom beginnen we altijd met een kennismakingsgesprek. Dit geeft ons de gelegenheid om u beter te leren kennen en te begrijpen wat uw specifieke behoeften zijn.

1.Voorbereiding

Nadat we u beter hebben leren kennen, gaan we aan de slag met het inventariseren van uw boekhoudkundige behoeften. Dit betekent dat we uw huidige situatie bekijken en bepalen wat er moet worden gedaan om uw boekhouding efficiënt en effectief te maken.

2.Implementatie

Eenmaal de noodzakelijke stappen bekend zijn, gaan we aan de slag om de Exact Online omgeving te optimaliseren. Onze gedreven en deskundige medewerkers zullen u helpen bij elke stap van de weg, zodat u zich kunt concentreren op wat u het beste kunt: uw bedrijf.

Laten we samen uw administratie aanpakken en uw bedrijf laten groeien!"

Tarief op maat

?/ Maand

Geschikt voor MKB Nederland

vanaf €45,- tot €85,- excl.

de BoekhoudMaat verzorgt:

  • De boekhouding
  • De btw-aangiftes
  • De Jaarrekening
  • Al jouw extra wensen.